|  Life Coaching | Onderwijs | Mindfulness | Kids en Jongeren| Organisaties | wie zijn wij | Contact | Home |  

 MINDFUL ZIJN  -  MINDFUL BEWEGEN

         

                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

Een moment Mindful Zijn
Dit zijn vaste Mindfulness Meditatie Ochtenden of Avonden ( MMA of MMO) in de week waarop je binnen kan lopen om wat mindfulness oefeningen en meditaties te doen.
Deze momenten zijn alleen bestemd voor mensen die al een mindfulness training gevolgd hebben.

Als je het druk hebt en merkt dat sinds je de training gevolgd hebt, je doordeweeks niet meer toekomt om te oefenen, maar je wil wel het verworvene blijven toepassen in je leven.
Of je merkt dat je terugzakt; Misschien ben je weer wat kribbiger, geïrriteerder of loop je weer iets meer te piekeren. 

Dan zijn deze zijnsmomenten erg geschikt om op een vast tijdstip mindfulness te beoefenen en met andere deelnemers ervaringen uit te wisselen. Deze bijeenkomsten herinneren je eraan om gedurende de week goed voor jezelf te zorgen!

Hoevaak:Wekelijks, circa 1,5 uur.
Kosten:    
€50,- maandabonnement
               € 15,-  per keer:
Wanneer:
Er is weer plek op donderdagavond in het Mudracentrum, 20.15 - 21.30 uur.
We beginnen op Donderdag 5 september 2013 uur.

Als je mee wilt doen, geef je dan op voor 22 Augustus!!

Natuurlijk kan je ook zomaar binnenlopen als je zin hebt, maar ik heb graag dat je van te voren opgeeft dat je komt ivm de capaciteit.
 

 

Een moment Mindful Bewegen?
Dit zijn vaste ochtenden of avonden in de week waarop je kan komen om wat mindfulness oefeningen en meditaties te doen die te maken hebben met beweging. Deze momenten zijn alleen bestemd voor mensen die al een mindfulness training gevolgd hebben.

Heb je ooit de training al gevolgd en heb je moeite met je lichaamsbewustzijn en zit je teveel in je hoofd?. Als je middels mindfulness bewegen meer aandacht aan je lichaam wil geven, dan ben je van harte welkom op deze momenten. Het kan ook zijn dat je bepaald fysiek ongemak hebt en gemerkt hebt dat de Mindfulness Training jou erg geholpen heeft. Misschien kom je er zelf niet aan toe om in je dagelijks leven de oefeningen te doen.

Duur: circa 1,5 uur. Kosten per keer: € 15,-
Een abonnement kost €50,- per maand

Natuurlijk kan je ook zomaar binnenlopen als je zin hebt, maar ik heb graag dat je van te voren opgeeft dat je komt ivm de capaciteit.
Neem contact op voor de precieze tijdstippen: 0610690019